Grow, eat, share

Grow, eat, share

120 recepten van boer tot bord

25,00

Avalon

——————————————-

Na het succesvolle en met een Vegan Award bekroonde kookboek Puur & Vegetarisch brengt Restaurant Avalon dit jaar een nieuw uniek kookboek uit: Grow Eat Share – 120 recepten van boer tot bord. Het bundelt de favoriete plantaardige recepten van vier chefs en zoomt in op de inspirerende lokale transitiepartners met wie Avalon samenwerkt.

Grow Eat Share is meer dan een kookboek, net zoals Avalon meer is dan een restaurant. Het boek brengt naast verrukkelijke plantaardige recepten ook een verhaal van lokaal samen bouwen aan een betere wereld.

‘Als restaurant met een hart voor duurzame voedselproductie werken we met lokale biologische producten en zijn we nauw betrokken bij alles wat beweegt op het vlak van biologische landbouw in Vlaanderen’, vertelt auteur Tine Tomme. ‘In het boek delen we niet alleen 120 van onze favoriete recepten, maar laten we ook een licht schijnen op onze filosofie, de achtergrond van onze chefs en de inspirerende lokale transitiepartners met wie we samenwerken. Samen proberen we de keten tussen boer en bord zo kort en duurzaam mogelijk te maken. Door ons verhaal en onze ervaring te delen, hopen we anderen te inspireren. Onze missie mag dan in de eerste plaats om lekker eten draaien; we willen ook een platform zijn voor samenwerkingen waar de wereld beter van wordt. Onze dromen reiken verder dan het bord.’

×
×

Winkelmand