Over oikos tijdschrift

Sociaal-ecologische thema's

Thema’s zoals klimaatverandering, waardige jobs, klimaatvluchtelingen en een rechtvaardige economie zijn vandaag onmisbaar in het dagelijkse debat. Toch komen ze al te weinig aan bod. Ben je zoek naar een forum voor grondige reflectie en debat dat tegen de stroom durft ingaan? 

Maak dan kennis met Oikos Tijdschrift, waar inspirerende auteurs ingaan op een brede waaier aan sociaal-ecologische thema’s. Je ontdekt er een diversiteit aan artikelen over topics als nieuwe vormen van samenleven & wonen, inspirerende sociaal-economische modellen en de kracht van burgercollectieven.

Neem hier een abonnement op het Oikos tijdschrift en ontdek hoe grensverleggende auteurs op zoek gaan naar een antwoord op de groeiende impact van het sociaal-ecologische vraagstuk. Of vraag hier een gratis proefnummer aan. Het tijdschrift is ook verkrijgbaar in de volgende boekhandels.

Een meer uitgewerkte positiebepaling van Oikos vind je in het Redactiemanifest

Redactie

Dirk Holemans

Hoofdredactie

Magda Brijssinck

Eindredactie

Wivine Heynderick

Eindredactie

Bruno Mostrey

Eindredactie

An Van Damme

Eindredactie

Bruno Mostrey

Eindredactie

Redactie team

Maaike Afschrift, Robert Crivit, Pascal Debruyne, Pascal Debruyne, Myriam Dumortier, Dirk Geldof, Marc Heughebaert, Wivine Heynderick, Peter Tom Jones, Johan Malcorps, Jan Matthieu, Jan Mertens, Bruno Mostrey, Jef Peeters, An Van Damme, Katrien Van Poeck

Partners

Oikos is lid van FOLIO en WE MEDIA

V.U.

Marc Heughebaert

Sergeant De Bruynestraat 78-82, 1070 Brussel

×
×

Winkelmand