Wereldkamp – Hack The Future

Wereldkamp – Hack The Future

ūüĆé Oproep aan alle Wereldverbeteraars!

Ben jij klaar voor een onvergetelijke ervaring vol inspiratie, actie en positieve verandering? Dan is Wereldkamp iets voor jou! Dit jaar duiken we in het thema Hack the Future omdat we geloven dat als we onze toekomst willen verzekeren, we het systeem moeten veranderen!

Het kamp is een laboratorium, een zomerschool en een festival in één. Voor iedereen die vindt dat de wereld duurzamer en rechtvaardiger moet zijn.

Het Wereldkamp is een broedplaats voor systeemveranderaars. Je ontmoet er mensen die vinden dat het met de wereld anders moet. En dat kán ook, als we er samen voor strijden. 

Je luistert naar inspirerende sprekers, leert er hoe je duurzaam leeft, hoe je actie kan voeren… Er worden debatten en workshops gehouden, we kijken films, doen inleefspellen, er klinkt muziek aan het kampvuur en we drinken samen iets in de zomerbar.

Het kamp is een plaats waar je meer leert over de ‚Äďpenibele- toestand van de wereld en hoe je er iets aan kan doen. Je verdiept je in praktische oplossingen voor onze klimaatcrisis, groeiende ongelijkheid, mensenrechtenschendingen en hoe dit allemaal veel beter zou kunnen zijn. Wereldkamp is slow tourism, want ondanks het mondiale perspectief is het gewoon een weekje kamperen in eigen land (met biologische en faire catering).

Wereldkamp is een initiatief van Broederlijk Delen in co-creatie met Oikos, De Transformisten, JNM en Reset.Vlaanderen.

Meer info en inschrijven. 

√ó

Winkelmand