en

Winkelwagen leeg

Denktank voor Sociaal-Ecologische Verandering

Over Oikos tijdschrift

Thema’s zoals klimaatverandering, waardige jobs, klimaatvluchtelingen en een rechtvaardige economie zijn vandaag onmisbaar in het dagelijkse debat. Toch komen ze al te weinig aan bod. Ben je zoek naar een forum voor grondige reflectie en debat dat tegen de stroom durft ingaan? Maak dan kennis met Oikos Tijdschrift, waar inspirerende auteurs ingaan op een brede waaier aan sociaal-ecologische thema’s. Je ontdekt er een diversiteit aan artikelen over topics als nieuwe vormen van samenleven & wonen, inspirerende sociaal-economische modellen en de kracht van burgercollectieven. 

Neem hier een abonnement op het Oikos tijdschrift en ontdek hoe grensverleggende auteurs op zoek gaan naar een antwoord op de groeiende impact van het sociaal-ecologische vraagstuk. Of vraag hier een gratis proefnummer aan. 

Een meer uitgewerkte positiebepaling van Oikos vind je in het Redactiemanifest

Redactie

Hoofdredactie: Dirk Holemans

Eindredactie: Magda Brijssinck, Wivine Heynderick, Bruno Mostrey en An Van Damme

Redactiesecretaris: Bruno Mostrey

Redactie: Maaike Afschrift, Robert Crivit, Pascal Debruyne, Pascal Debruyne, Myriam Dumortier, Dirk Geldof, Marc Heughebaert, Wivine Heynderick, Peter Tom Jones, Johan Malcorps, Jan Matthieu, Jan Mertens, Bruno Mostrey, Jef Peeters, An Van Damme, Katrien Van Poeck. 

Oikos is lid van FOLIO en WE MEDIA

v.u. Marc Heughebaert, Sergeant De Bruynestraat 78-82, 1070 Brussel

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account