logo

  • Aral Balkan
  • Kate Raworth
  • Yochai Benkler
  • Vandana Shiva
  • Rob Hopkins
  • Michel Bauwens
  • Harald Welzer
  • Saskia Sassen
  • Tine Hens

Laatste bijdragen schrijversgemeenschap

Koop hier uw ultieme eindejaarsgeschenk

Written by
Rate this item
(0 votes)

Nog op zoek naar een origineel cadeau? Wat dacht je van een abonnemetn op Oikos tijdschrift of een inspirerend boek? Mail voor woensdagavond 19/12 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als hoofding ‘Op grond van samenwerking’ en bestel de nieuwe Oikos-publicatie, over meer solidaire vormen van grondbeheer en wonen, zoals plukboerderijen en wooncoöperaties, voor slechts 17 € i.p.v. 20 € (+ 4 € verzendkosten). Ben je eerder op zoek naar een cadeau dat  een brede waaier aan thema’s aanbiedt? Zoals ecologische economie, stedelijkheid, commons, klimaatvluchtelingen en nog veel. Doe dan een jaarabonnement cadeau op Oikos-tijdschrift voor slechts 17 € i.p.v. 20 €. Stuur een mail met ‘cadeauabonnement’ naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoe bestel ik het boek of een cadeauabonnement? 

1. Stuur een mail met:

'Op grond van samenwerking' + het adres naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om het boek te bestellen.

Of 'cadeauabonnement + het adres van de persoon aan wie je dit schenkt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2. Schrijf 17 € over op:

Voor het boek naar rekeningnummer BE29 0015 9877 0164 (BIC: GEBA BE BB) van Oikos vzw met in de mededeling 'Actie OGVS'.

Voor het abonnement IBAN: BE13 0016 7595 0539 van Oikos Tijdschrift vzw (BIC: GEBA BE BB) van Oikos tijdschrift met in de mededeling 'Cadeauabonnement'.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Read 123 times Last modified on maandag, dec 17 2018

Doneer

Wil je Oikos steunen als onafhankelijk platform? Dan kan door een bijdrage – groot of klein - te storten op BE29 0015 9877 0164 (BIC: GEBA BE BB) van Oikos vzw.

Over Oikos

Oikos wil een toonaangevend forum zijn voor de sociaal-ecologische tegenstroom. Oikos vertrekt vanuit de analyse dat het gangbare economische model ecologisch niet duurzaam is, en dat de emancipatie van velen in onze samenleving en de wereld nog lang niet voltooid is. Oikos behandelt alle dimensies van dit streven naar verandering: de onderliggende ethiek, de analyse van de bestaande toestand, de ontwikkeling van alternatieven en de politieke strategie.

Gratis proefnummer

Wil je graag een gratis proefnummer ontvangen van Oikos? Dat kan! Vul op deze pagina jouw gegevens in en wij sturen jou het laatste Oikos nummer als gratis proefnummer op.